Руслан Шостак отримав нагороду “Найкращий соціальний проєкт 2023 року” від СУП

Руслан Шостак отримав нагороду “Найкращий соціальний проєкт 2023 року” від СУП

Корпорація «Terwin», до складу якої входить Благодійний Фонд Руслана Шостака, отримала нагороду в номінації «Соціальний проєкт року». Фонд надав безпечний прихисток у Туреччині 3500 дітям-сиротам і закупив понад 300 пікапів для фронту. 

Спілка Українських Підприємців, найбільша в Україні платформа, що об’єднує голос понад 1000 українських бізнесів, оголосила переможців «Премії СУП 2023: Герої нашого часу». 

Премія СУП 2023 — це вибір перших серед рівних. Щорічна премія для найкращих українських підприємців, яка відзначає проривні практики українського бізнесу. Голосування за номінантів було відкритим і проходило на офіційному сайті СУП. 

Благодійний Фонд Руслана Шостака, який входить до складу корпорації Terwin, реалізує два масштабні проєкти. «Дитинство без війни», який рятує від жахіть війни дітей-сиріт та надає їм прихисток у Туреччині. А також «ГеройCar», що постачає автомобілі для ЗСУ. У ці благодійні ініціативи Руслан Шостак інвестував $15 млн власних коштів. Це безпрецедентні інвестиції в українському бізнесі. Підприємець майже два роки повністю забезпечує перебування дітей проєкту «Дитинство без війни» у Туреччині та продовжує цей проєкт.

Також Terwin виступив партнером Премії СУП та її засновник Руслан Шостак особисто нагородив переможця номінації «Сила і міць». 

«Я ніколи не займався благодійністю в таких масштабах, як після початку повномасштабної війни. Мої бізнеси мали соціальні проєкти, а я був сфокусований на розвитку компаній, які і так мають значну соціальну складову. Але після початку війни в Україні все змінилося. Ми евакуювали 3,5 тисячі дітей-сиріт, закупили понад 300 пікапів для фронту. Ми підрахували, що благодійність із початку війни мені обійшлася в $15 млн. Але кожен долар приніс мені задоволення, бо він витрачений на майбутнє України. Це ні з чим незрівнянне відчуття. І ще я дуже радий, що маю честь вручити нагороду в номінації «Сила і міць». Сьогодні це без перебільшення можна сказати про кожен бізнес, який працює в Україні. Ви можете уявити доставку в Європі, яка працює під гул сирен? Чи таксі, яке везе на першу лінію оборони? Або ресторани, які працюють на генераторах, бо через обстріл немає електрики? На жаль, це не те, що нам потрібно уявляти. Ми живемо так майже два роки. І при цьому примножуємо свій бізнес, а ворога ділимо на «0». Щиро дякую за визнання та можливість нагородити найкращих», — зазначив під час нагородження Руслан Шостак, засновник корпорації Terwin, співвласник EVA та VARUS.