Раціон дітей-сиріт: ключ до здорового майбутнього!

Раціон дітей-сиріт: ключ до здорового майбутнього!

У нашому проєкті "Дитинство без війни" ми прагнемо забезпечити дітей найкращими умовами для здорового зростання та розвитку.

Однією з ключових складових нашого проєкту є забезпечення дітей-сиріт збалансованим та корисним п'ятиразовим харчуванням. Це є ключовим елементом у забезпеченні оптимального росту, розвитку та здоров'я дітей. Особливо для дітей-сиріт, які можуть переживати психологічний стрес та емоційні труднощі, правильне харчування є ще більш важливим.

Ми враховуємо індивідуальні потреби дітей, щоб забезпечити їм максимально корисне харчування. Адже дитячий організм потребує різноманітних поживних речовин, таких як білки, вуглеводи, жири, вітаміни та мінерали, для підтримки здорового фізичного та психічного розвитку.

Завдяки донатам наших благодійників NGO "Nova Ukraine", ми частково покрили потреби за харчування в лютому та березні, і забезпечили дітей овочами та фруктами, молочною продукцією, бакалією, м’ясом та рибою.

"Здорове харчування – це не лише гасло, це ключ до здорового майбутнього кожної дитини! А завдяки щедрості наших благодійників ми можемо забезпечити дітей збалансованим харчуванням для їх повноцінного розвитку та здорового майбутнього." - коментує Наталя Масло, директор Благодійного Фонду Руслана Шостака.

Ми вдячні нашим партнерам з NGO "Nova Ukraine" за їхню постійну підтримку та великодушність.