NGO

NGO "Nova Ukraine" підтримує проєкт «Дитинство без війни» благодійного фонду Руслана Шостака

2024 році Nova Ukraine взяла на себе всі витрати пов'язані з орендою готелю на узбережжі Середземного моря у Туреччині, де діти-сироти знаходяться в евакуації від жахіть війни, і що дозволяє забезпечити їм гідні умови проживання та захист.

Третій рік поспіль NGO "Nova Ukraine" підтримує проєкт «Дитинство без війни». В рамках якого майже 500 дітей-сиріт та супроводжуючих їх осіб проживають у готелі у Туреччині, отримують п'ятиразове харчування, навчання, медичну та психологічну допомогу.

Nova Ukraine - це неприбуткова організація, яка покликана допомогти народу України та зміцнити громадянське суспільство в Україні. З 2014 року Nova Ukraine підтримує вразливі верстви населення та проєкти розвитку в Україні. В даний час надають екстрену допомогу, щоб допомогти людям подолати руйнування та жорстокість російської агресії. Тісно співпрацюють з некомерційними організаціями, активістами та волонтерами по всій Україні, щоб швидко реагувати там, де це найбільше потрібно.

«Підтримка зі сторони Nova Ukraine - це яскравий приклад об'єднання, зібраності та взаємопідтримки. Приклад того, як об'єднані спільною метою та зусиллями можна змінювати життя дітей-сиріт на краще. Разом ми не лише надаємо допомогу, а й створюємо можливості для тих, хто потребує нашої підтримки найбільше." – коментує Наталя Масло, директор Благодійного Фонду Руслана Шостака.

Дякуємо Nova Ukraine за постійну підтримку та спільну місію забезпечення безпеки та благополуччя дітей-сиріт в умовах війни. Завдяки нашим спільним зусиллям, ми продовжуємо робити надзвичайну роботу, щоб забезпечити дітей-сиріт безпечним прихистком та створити для них умови для повноцінного розвитку та самовираження.