Співак Віктор Павлік підтримав проєкт «Дитинство без війни»

Співак Віктор Павлік підтримав проєкт «Дитинство без війни»

Співак Віктор Павлік підтримав проєкт «Дитинство без війни», який реалізує Благодійний Фонд Руслана Шостака — RUSH Foundation

Віктор Павлік став амбасадором благодійного проєкту «Дитинство без війни», який рятує дітей-сиріт від війни та надає їм безпечний прихисток. 

Артист представлятиме цю програму в Україні та світі, щоб привернути увагу до проблеми сирітства в Україні та проектам Фонду. Щоб допомогти дітям потрібна любов кожного і найкращий її прояв – донат на проект «Дитинство без війни». Усі кошти будуть спрямовані на забезпечення дітей-сиріт безпечним прихистком та всім необхідним для комфортного життя.

«Підтримка відомих особистостей дуже важлива. Це допомагає привернути увагу широкої аудиторії до серйозних проблем, з якими стикаються діти-сироти. Голос артиста не лише розповідає про значущість благодійного проєкту, але й мотивує людей допомагати, щоб кожна дитина мала щасливе і безтурботне дитинство», — ділиться Наталя Масло, директорка Благодійного Фонду Руслана Шостака - RUSH Foundation.

«Діти — це наше майбутнє. І я, як багатодітний батько, це особливо усвідомлюю, маючи маленького дворічного сина. Я хочу, щоб кожна дитина мала турботливу родину, росла в любові та повазі. Хочу, щоб Україна мала прекрасне майбутнє, тому я активно підтримую цю ідею та з радістю долучаюся до проєкту», — коментує Віктор Павлік.

Проєкт «Дитинство без війни» надає безпечний прихисток у Туреччині дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківської опіки та піклування, а також дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проєкт забезпечує їм необхідну допомогу та створює всі умови для комфортного проживання. Виконуючи свою місію, він рятує життя та дарує маленьким українцям надію на безтурботне дитинство.

Завдяки участі Віктора Павліка як амбасадора проєкт отримує додаткову підтримку, що сприятиме збільшенню усвідомлення суспільства щодо проблем, з якими стикаються діти-сироти. Ця співпраця відкриває нові можливості та допомагає створити світле майбутнє для маленьких сердець, які заслуговують на любов, турботу та безпеку.