Благодійний збір

Благодійний збір "На щастя" – для перебування у безпеці дітей, врятованих від війни

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей мережа магазинів EVA запускає благодійний збір "На щастя" на підтримку дітей-сиріт – підопічних проєкту «Дитинство без війни» Фонду Руслана Шостака.

Долучитися до ініціативи можна в магазинах мережі EVA з 30 травня по 4 вересня 2024 року, зробивши на касі переказ від 1 гривні. Зібрані кошти будуть перераховані Благодійному Фонду Руслана Шостака та використані для закриття поточних потреб підопічних проєкту «Дитинство без війни».

«Дитинство без війни» – найбільша централізована ініціатива евакуації дітей з України під час війни, заради їхнього порятунку та збереження здоров’я. Вже понад два роки команда проєкту створює безпечний простір для сотень українських хлопчиків та дівчат, а EVA з перших днів надає їм підтримку. За цей час понад 400 тис. клієнтів мережі передали на користь проєкту понад 7,4 млн грн у вигляді бонусів програми лояльності.

Однак проживання, харчування, належний медичний супровід, навчання, забезпечення можливостей для розвитку дітей, які перебувають під опікою команди проєкту, вимагають постійних надходжень коштів від благодійників. Саме тому кожен внесок важливий. Долучайтесь та подаруйте дітям дитинство без війни!