БФ Руслана Шостака отримав нагороду за значний внесок у волонтерські та соціальні проєкти в Україні

БФ Руслана Шостака отримав нагороду за значний внесок у волонтерські та соціальні проєкти в Україні

У День волонтера, на заході «Dnipro Social Business Day» відбулася церемонія нагородження соціально-орієнтованого бізнесу Дніпра. Благодійний фонд Руслана Шостака отримав нагороду за вагомий внесок у волонтерські та соціальні проєкти, спрямовані на допомогу Україні.

У Дніпрі вперше відбулася церемонія нагородження 50 найвизначніших соціальних проєктів від бізнесу міста та регіону. Подію організовано БФ «Корабель Допомоги» та PR-агентством PRoector. Під час заходу було представлено найпотужніші ініціативи за час повномасштабної агресії.

Фонд Руслана Шостака реалізує два масштабні проєкти. Проєкт «Дитинство без війни» врятував від жахіть війни понад 3000 дітей-сиріт і надав їм прихисток у Туреччині. А також «ГеройCar», що передав на фронт вже більше 300 автівок. У ці благодійні ініціативи Руслан Шостак інвестував $15 млн власних коштів. Це безпрецедентні інвестиції в українському бізнесі. Підприємець майже два роки повністю забезпечує перебування дітей проєкту «Дитинство без війни» у Туреччині та продовжує цей проєкт.

«Ми працюємо заради дітей і України. Ми робимо все, щоб допомогти державі та дітям — постачаємо автівки військовим і рятуємо дітей-сиріт від війни, надаючи їм безпечний прихисток у Туреччині. Ці діти будуть відновлювати та розвивати нашу країну. Ми робимо це не заради визнання та нагород. Але все ж приємно, що наші зусилля не залишаються непоміченими. Дякуємо!», — поділилася Наталя Масло, директор благодійного фонду Руслана Шостака.